Генеральна Асамблея Великої Національної Ложи Франції 2018

1 грудня 2018 р. відбулась Генеральна Асамблея Великої Національної Ложи Франції.

За запрошенням Великої Національної Ложи Франції (GLNF) делегація Великої Ложи України (ВЛУ) у складі  - Великого Майстра Сергія Ганчева та Заступника Великого Майстра Анатолія Димчука відвідала Генеральну Асамблею Великої Національної Ложи Франції, яка проводилась у м. Парижі.


Вельми Поважний Заступник Великого Майстра ВЛУ Анатолій Димчук (ліворуч) та Вельми Поважний Великий Майстер ВЛУ Сергій Ганчев (праворуч)

Видатною подією стало майже 100 відсоткове обрання французькими братами нового Великого Майстра GLNF Поважного брата Жан-Пьера Роллє, який багато зробив для зміцнення відносин між GLNF  та ВЛУ.


Вельми Поважний Великий Майстер ВНЛФ Жан-Пьер Роллє

Він був урочисто приведений до Присяги у присутності братів з багатьох делегацій Світу.

Генеральна Асамблея Великої Національної Ложи Франції 2018 р.

 

Було приємно зустріти старих друзів, познайомитися з новими братами. В таки хвилини особливо відчувається міць братерського ланцюга, який об’єднує всіх вільних мулярів та дає наснагу для подальшого розвитку.

На фото з ліва на право - Вельми Поважний Заступник Великого Майстра ВЛУ Анатолій Димчук, Вельми Поважний Великий Майстер ВНЛФ Жан-Пьер Роллє, Вельми Поважний Великий Майстер ВЛУ Сергій Ганчев

На фото з ліва на право - Вельми Поважний Великий Майстер ВЛУ Сергій Ганчев, Вельми Поважний Заступник Великого Майстра ВЛУ Анатолій Димчук, Вельми Поважний Великий Майстер ВЛ Вашингтону, округ Колумбія Річард Дж. Батиста

<